Artistkanonen: LittleHalo Art

18. Januar 2023

Så er det blevet tid til at introducere den anden kunstner i Artistkanonen: LittleHalo Art

 

Navn: Michelle Krarup Nyskjold
Kunstnernavn: LittleHalo Art
Links til sociale medier:
Instagram
Facebook
TikTok

 

Hvornår startede du med at lave din kunst?

Jeg startede for alvor med min kunst sommeren i 2017. Jeg fik mulighed for at få mit eget lille studie i Kreativt Fitnesscenter i Køge, og derfra begyndte jeg stille og roligt at forme min kunst, indtil det blev det, det er i dag. De første par år gik mere eller mindre med en masse research og trial and error. Her fem år senere er jeg stadig en del af Kreativt Fitnesscenter, hvor jeg fungerer som min egen selvstændige enhed samt underviser for folk i alle aldre. 

Er der noget, du specielt godt kan lide at lave, eller som du ser som din specialitet? 

 Jeg elsker alle de ting, jeg kan skabe ud af resin. Det er en langsom proces, men det giver pote i sidste ende, hvis man kan blive gode venner med det. Min specialitet, vil jeg sige overordnet, er mine nøgleringe og måske i højere grad mine Pride-nøgleringe, jeg oplever at blive mest husket/genkendt for. Generelt tror jeg, at alt, jeg har med, er min specialitet, da jeg så vidt muligt sørger for at have en rimelig koncentreret mængde inventar med for, at min bod altid er overskuelig. Dette både for mig selv og mine kunder.

Hvordan var det første gang, du deltog som artist i Artist Alley?

Den første Artist Alley, jeg nogensinde var til, var på KoyoCon i 2018. Første gang, jeg var på Artist Alley til J-Popcon, var i 2019. Jeg havde valgt at få et halvt bord, for jeg var slet slet ikke overbevist om, at det, jeg bragte med, var noget, folk var interesserede i at købe. Boy, was I wrong. Jeg havde den fedste weekend, jeg mødte SÅ mange søde folk, der havde så mange gode ting at sige om min kunst. Som prikken over i'et var jeg også den heldigste kartoffel at vinde Årets Craft for mine origami-nøgleringe. Så man kan jo nærmest ikke havde haft en bedre start i J-Popcons Artist Alley. :D

Hvad er den bedste oplevelse, du har haft i en Artist Alley?

Jeg føler lidt, at jeg får trumfet den bedste oplevelse hver eneste gang, jeg tager i Artist Alley, og det hænger allermest sammen med alle de helt fantastiske mennesker, der kommer. Om de køber noget eller ej. Den kontakt og feedback, jeg får, er 95 % af det, der bare gør Artist Alley til den bedste oplevelse hver gang, jeg er afsted. Jeg har et stærkt bagland bag mig, der støtter og hjælper mig, og en helt fantastisk kundegruppe, der tilsammen gø,r at jeg aldrig er skuffet over, hvordan weekenden er gået.

Er der noget specielt mål eller en drøm, du arbejder hen imod med din kunst?

Hovedformålet med min kunst er at kunne leve af det en dag. Det er umuligt for mig at se mig selv i et andet hovederhverv end kunstner. Takket være Kreativt Fitnesscenter og de Artist Alleys, jeg tager til, kommer jeg tættere og tættere på det mål hvert eneste år.

 

Vi håber, at I glæder jer til at møde Hope til Artist Alley sammen med alle vores andre fantastiske artister!