Nedtælling til J-Popcon 2023's program – 3

19. December 2022

Så er det i morgen, at programmet afsløres! Og vi har seks nye events til jer, så skal vi ikke bare springe direkte ud i det?

Be a Better Tabletop Roleplayer

I denne workshop ser vi på, hvordan man kan højne sit niveau i forskellige rollespil. Både i selve rollespillet – med stemmer, baggrundshistorier og små finurligheder – men også uden om rollespillet, så hvordan man tackler problemer, lærer at sige til og fra og medbringer det bedste til spillet ved bordet, så alle kan få den bedste oplevelse. Sammen! Vi ser også lidt på andre rollespil, og hvilke metoder de tager i brug for at hjælpe spillet og spillerne. For let øvede og øvede inden for rollespil, men alle er velkomne.

Anime Dating Game

Har du nogensinde overvejet, hvad der ville ske, hvis Loid Forger fra Spy x Family og L fra Death Note tog på en date? Det lyder umuligt, men alt kan ske til J-Popcons Anime Dating Game!

How to get CosPaid not CosPlayed: Your marketing momager teaches you the ins and outs

Med Elveacos

Elveacos, cosplayer om natten, marketingsspecialist om dagen, tager dig gennem, hvornår, hvordan og hvorfor du bør blive betalt, når du arbejder i cosplay, røde og grønne flag at holde øje med, når du samarbejder med firmaer, og hvordan du kan stå ved dit eget værd. Hun deler også et par universelle tips og tricks til, hvordan du går til firmaer i forhold til samarbejder, og hvad du skal tænke på, når du accepterer et cosplayjob.

Vocaloid/Project Sekai Meet-up! 

Kan du lide Vocaloid og/eller spillet Project Sekai Colorful Stage? Så kom til dette Vocaloid/Project Sekai meet-up! Se MVs, spil en runde MegaMix, og tal om dine yndlings-units. Sekaaii-dee~~♩ 

Japanese Commercials: The Big Competition 

Hvem ved egentlig, hvad japanske reklamer prøver at sælge os? I denne quiz kommer vi til både at grine og græde, når vi prøver at afkode den lettere specielle salgsstrategi i disse reklamer.

Re:Solver

Slut dig til en undergrundsgruppe af elitehackere kendt som The Re:Solver Agency, som genbesøger moderne mordsager og løser forbrydelser ved at bruge forstand, samarbejde og hacking. Vi kører nye cases en gang i timen for hold med op til fire spil. 

Vi kan næsten ikke vente, men heldigvis er det også allerede i morgen!!! 

 

Billede af: Thomas Schmidt