Nedtælling til J-Popcon 2023's program – 1

19. December 2022

I læste rigtigt: Programmet er færdigt, og vi vil nu tælle ned til dets afsløring om en uge, den 22. december! Og hvordan har vi tænkt os at gøre det? Jo, vi har selvfølgelig tænkt os at fortælle jer om nogle af de fantastiske events, vi har til jer! Er I klar? Så bliv ved med at læse!

American Voice Actor vs. Danish – med Robert McCollum

Kom med på Roberts quest for at lære dansk, og hør ham sige dine sætninger som din favoritkarakter på dit modersmål! Hvis du taler dansk. Ikke-dansktalende, pas på: Dette kommer nok til stadig at lyde hylende morsomt for jer.

Bonsai: A Living Art Form 

Bonsai er en ældgammel kunst- og håndværksform, der med sin blanding af skulpturel rumforståelse, plantevidenskab og design har fascineret mennesker i tusindvis af år. I bonsai har man med levende skulpturer at gøre, og det kræver både stor tålmodighed og stor indsigt i de levende træers behov og grænser for at have succes med bonsai.

Jan Leung og Jonas Lint er dybt engagerede i bonsai og vil dele ud af deres viden om emnet, fortælle nærmere om, hvor kunstformen opstod, og hvor den er i dag, samt komme ind på nogle af de teknikker, der er specifikke for dyrkningsformen.

Cosplay Catwalk 

Kom og vis dit cosplay frem til J-Popcons Cosplay Catwalk! Alle kostumer af officielle designs er velkomne, både hjemmelavede og købte. Tilmeldingen lukker kl. 19:45, og catwalken begynder kl. 20:00. 

Taiko no Tatsujin: Tournament 

Sidste års succesfulde trommesmadrende rytmekonkurrence vender tilbage! Det bliver større og mere højlydt end nogensinde før, når du får lov at opleve en miniatureversion af en af Japans mest populære arkademaskiner. Vi kan ikke vente med at se dig der!

Glæder I jer?! Hvad håber I, at vi har på programmet?