Endnu en julegave: årets t-shirt og hættetrøje

19. December 2022

Så er der under en uge til jul! Vi glæder os og håber selvfølgelig, at der gemmer sig et hav af billetter til J-Popcon under jeres juletræer.  Men vi har også et endnu et fantastisk julegaveforslag, der næsten er en blød en af slagsen – i hvert fald når du får den i hænderne til J-Popcon 2023! Vi taler selvfølgelig om årets T-shirt og hættetrøje, der er den perfekte fejring af årets con, en tilføjelse til samlingen og en god måde at holde sig varm på, selv til februar. Og vi synes selv, at de går perfekt sammen med en billet til connen!

Så skal du nå at bestille inden jul, så den kan komme med i den bedste julegave? Så er det nu! Heldigvis har du stadig mulighed for at bestille en T-shirt eller en hættetrøje efter jul, men vent ikke for længe. 

Du kan finde dem alle inde i vores shop.

En T-shirt koster 100 kr., og en hættetrøje koster 260 kr. Begge kommer i en unisex-model i sort, og T-shirten kan købes i børnestørrelser (2 år-12-14 år) og voksenstørrelser (XS-5XL), mens hættetrøjerne er fra XS-4XL.  Når connen er skudt i gang den 17.-19. februar, skal du bare vise din købskvittering i vores Information, så vil du få udleveret din T-shirt og/eller hættetrøje til evigt eje og minde. 

Og så er det selvfølgelig også snart sidste udkald for at købe billetter til connen, hvis de skal med under træet! Heldigvis har du mulighed for at købe billetter helt op til connen og så selvfølgelig også i døren, men hvis du vil score de helt rigtige julepoint hos dine manga-, anime-, cosplay- og nørdinteresserede familiemedlemmer og venner, så er en billet til J-Popcon den rette vej at gå!