VIP-annoncering: Robert McCollum

8. December 2022

Vi er glade for at kunne annoncere endnu en VIP-gæst, som vi er rigtig stolte af at have på programmet: voice actor Robert McCollum

Robert McCollum har arbejdet med Funimation og Crunchyroll i snart 25 år, og han har lagt stemme til mere end 300 roller, hvilket går helt tilbage til Teen Goten i DRAGON BALL GT. Nogle af hans seneste bemærkelsesværdige roller inkluderer Reiner fra ATTACK ON TITAN, Jellal i FAIRY TAIL, The Wizard King i BLACK CLOVER, Stain i MY HERO ACADEMIA og Donquixote Doflamingo i ONE PIECE. Robert lægger også stemme til Axton i BORDERLANDS 2 og har arbejdet for spillene ORCS MUST DIE og BROTHERS IN ARMS: EARNED IN BLOOD. Blandt hans personlige yndlings-animeroller er Sweden fra HETALIA, Date Masamune i SENGOKU BASARA, Mifune i SOUL EATER, Kaze i KAZE NO STIGMA, Kogami i PSYCHO-PASS og hans første bad guy, Shinobu Sensui fra YU YU HAKUSHO: GHOST FILES.

Ud over skuespil er McCollum far til to og arbejder som producer og direktør for virksomhedskommunikation i USA og England. Han er skaberen bag "The Inside Man" – verdens første actionserie for it-sikkerhedstræning – for KnowBe4, og han har instrueret det enormt succesfulde historiske lyddramapodcast "1865". Han bor i Dallas, Texas.

Til J-Popcon får du altså lov til at møde stemmen bag disse ufatteligt kendte, populære og omtalte karakterer inden for animeverdenen, både til Q&As og Meet & Greets – og vi glæder os i hvert fald helt vildt meget! 

Vi håber selvfølgelig også, at I glæder jer til at møde ham – måske ved I allerede nu, hvad I vil spørge ham om, eller er der mon en serie eller to, I lige skal have genopfriske eller se færdig inden februar?