Cosplaytilmeldingen åbner i dag

21. November 2022

Så er det blevet dagen: Klokken 20:00 i aften åbner tilmeldingen til vores tre cosplayshows! Så nu er det tid til at gøre de sidste detaljer klar, inden I i aften ansøger om jeres plads til Danish Cosplay Championship, J-Popcons Cosplayshow, Søndagsshowet, og craftsmanshipkonkurrencen! Vi i cosplaygruppen sidder i hvert fald klar til at godkende hele aftenen, mens I udfylder jeres ansøgninger. 

Hvis alle har alt klar og har sørget for at tjekke reglerne, så alt kører som smurt, så kan vi godkende jeres tilmeldinger lynende hurtigt, så I ikke skal bekymre jer om, hvorvidt I har fået en plads. 

Et par sidste ting, der er værd at huske:

- Hvis I er en gruppe, skal alle have en billet til J-Popcon 2023 og have registreret den med de tre koder under "Min side", før I kan tilmelde jer. Hvis I er i tvivl, kan I læse mere her.

- Du er først sikret en plads i konkurrencen, når alt materiale er blevet indsendt og godkendt af cosplaygruppen.

- Der er 25 pladser til DCC, 20 til JCS og 30 til craftsmanshipkonkurrencen, og disse bliver fyldt gennem først til mølle-princippet.

- Det kan tage cosplaygruppen et par dage at gennemgå din tilmelding, så lad være med at gå i panik. Der er en del godkendelsesarbejde.

Vi glæder os så meget til at se alle jeres optrædener, som I har forberedt til os! 

 

Photo of: TinYasuo

Photo by: Thomas Schmidt