Cosplaytilmeldingen åbner om en uge

11. Oktober 2022

Så er der altså kun en uge til, at tilmeldingen til vores tre cosplayshows åbner! På fredag den 4. november kl. 20:00 går det løs, når du kan tilmelde dig både Danish Cosplay Championship, J-Popcons eget cosplayshow, Søndagsshowet, og craftsmanshipkonkurrencen

Har du, enten alene eller med en ven, et act gemt i maven, og har du lyst til at deltage om muligheden for at vinde adgang til en af vores tre kvalifikationer, NCC, ECG eller WCS? Så er Danish Cosplay Summit noget for dig! Måske vil du bare gerne optræde som i gode gamle dage, ingen udenlandske kvalifikationer, men et lige så forrygende show? Jamen, så er det Søndagsshowet, du skal melde dig til! Eller måske er du bare fantastisk til at sy og crafte og har lyst til at prøve kræfter med at stå på scenen og fremvise dine skills, måske endda at komme til Østrig med vores nye craft-kvalifikation, ToC? Så meld dig til vores craftsmanshipkonkurrence! 

Der er noget for enhver, og vi glæder og sådan til at se alle de forrygende bud på acts og cosplays, der til februar kommer til at lyse scenen i Øksnehallen op. 

Husk at læse reglerne for de forskellige shows, inden du ansøger, hvad end du har prøvet det før, eller det er din første gang:

Vi er så klar – er I? 

 

Link, DCC 2021: TinYasuo
Photo by: Thomas Schmidt