Kilikai Kendoklub besøger J-Popcon

11. Oktober 2022

Community Corner er en fast del af J-Popcon, og i 2023 er de endnu engang en del af connen. Her byder vi velkommen til en masse danske klubber og organisationer, der er med til at styrke det fællesskab, som vi, der elsker Japan og japansk popkultur, er en del af.

En af disse klubber er Københavns og Frederiksbergs Kendoklub, Kilikai! Kendo er en japansk kampsport, hvor man bruger bambussværd til at kæmpe. De beskriver sig selv således:

"Kilikai er en venlig og sjov Kendoklub, hvor man kan fantasere, at man er en samurai eller en del af sin yndlingsanime. Når man bukker i døren, er det, som om man rejser til Japan, måske endda en sportsmanga. Vi træner hårdt, smiler, griner, sveder og støtter hinanden. Der er god plads til at lære sine fysiske grænser og skubbe dem, man har mulighed for at tale japansk, at have sejt gammeldags japansk tøj på, finde nye venner og passion for sport, især for dem, der tænkte, at de aldrig var gode til motionstræning. Vi er børn og voksne, mænd, kvinder og ikke-binære folk, tynde, tykke, svage, stærke, alle forskellige, men vi elsker alle japansk popkultur og at svinge bambussværd!"

Så kom forbi Community Corner til J-Popcon 2023 og hør mere om Kendo.