One Piece Film: Red får dansk premiere

4. Oktober 2022

Ja, I læste helt rigtigt: Den længe ventede og nyeste filminstallation i Eiichiro Odas One Piece, Red, får endelig dansk premiere! Onsdag den 2. november får filmen premiere i en række danske biografer, og vi er så klar til at se filmen på det hvide lærred.

Og ikke nok med det: I samarbejde med Grand Teatret kan I nu få fingre i billetter til premieredagen til kun 80 kr.! I læste igen helt rigtigt – ikke nok med at I kan se filmen i en af de hyggeligste biografer i Danmark, hvis I vælger billettypen 'J-Popcon', får I altså billetterne til 80 kr. pr. stk., og det er lige meget, hvor mange I end køber.

Hvis I ikke er fuldstændig solgt endnu, får I da også lige en kort beskrivelse af, hvad det er, I kan opleve i bl.a. Grand Teatret til november:

Uta, verdens mest elskede sangerinde, gemmer sin sande identitet bag sin ovenjordiske stemme, men nu skal hun for første gang optræde for et levende publikum. Mens koncertstedet bliver fyldt med alle slags Uta-fans – fra spændte pirater over flåden, der ser interesseret til, til Straw Hats under ledelse af Luffy, som bare er kommet for at nyde hendes optræden – er stemmen, som hele verden har ventet på, klar til at lyde. Men det hele begynder med en rystende afsløring: Uta er Shanks' datter.

Filmen har siden sin premiere i Japan indtjent mere end 15.700.000.000 yen – svarende til over 8.405.000.000 kr. – hvilket gør den til den mest indbringende One Piece-film, den mest indbringende film i 2022 i Japan, den 6. mest indbringende animefilm nogensinde og den 11. mest indbringende film nogensinde i Japan.

I kan læse mere om filmen inde på Grand Teatrets hjemmeside her.

Købe billetter her.

Og finde Facebook-eventet her.