Artist Alley 2023 er udsolgt!

17. September 2022

Wow, vi er helt overvældede! Trods det lidt større område og lidt flere tilgængelige borde var vores Artist Alley 2023 allerede efter ca. 5 minutter fyldt helt op!! Ja, du læste helt rigtigt! Artist Alley 2023 er HELT fyldt op, og vi er ovenud lykkelige for den store interesse. Særligt den enorme interesse, der har været for soloborde! Vi har meget meget få tilmeldinger til halve borde, hvilket også spiller en rolle i, hvor hurtigt vil blev fyldt op! Vi glæder os til at se alle de kendte og nye ansigter og til at gøre 2023 til det bedste Artist Alley hidtil.

Hvis du endnu ikke har fået noget svar angående din tilmelding, så må vi desværre meddele, at du på nuværende tidspunkt ikke kan komme med i vores Artist Alley 2023. Dog vil jer, som endnu ikke har fået svar, automatisk komme på vores venteliste. Tilmeldingen er også stadig åben, hvis I ønsker at komme på ventelisten.

Grundet den overvældende store interesse forsøger vi i øjeblikket at rykke lidt rundt på vores bordplan for at se, om vi ikke kan få klemt nogle enkelte borde mere ind. Dette skal dog sendes til og bekræftes af DGI Byen først, inden vi eventuelt får mulighed for at acceptere et par tilmeldinger mere.

Disse pladser vil blive tilbudt de første på ventelisten, altså dem, der lige akkurat ikke nåede med i første omgang. For at få så mange med som muligt har vi også besluttet, at de eventuelt ekstra par borde, vi kan få, kun vil kunne tilbydes som halve borde. Så de vil ikke være tilgængelige at få som soloborde til en enkelt person. Så I skal enten være tilmeldt som et par eller være villige til at acceptere et halvt bord, hvis I ønsker en af de eventuelt ekstra par pladser, vi kan få.

Hvis du er den næste på ventelisten, har tilmeldt dig et solobord og ikke ønsker at acceptere kun et halvt bord, så vil vi gå videre til den næste på listen og tilbyde dem pladsen i stedet, og du vil beholde din plads på ventelisten. Hvis en godkendt artist springer fra, så vil vi kontakte den første på listen og nedefter.

I er selvfølgelig også velkomne til at skrive til os, hvis I ønsker at vide, hvad nummer I p.t. har på ventelisten.

Hvis jeres eneste formål med J-Popcon var at være del af vores Artist Alley, og I ikke er blevet godkendt, så vil I selvfølgelig blive tilbudt at få refunderet jeres billet. Dette vil så også fjerne jer fra ventelisten.

Mvh.

J-Popcons Artist Alley-team