Artist Alley-tilmeldingen er åben

16. September 2022

Så er vores officielle tilmelding til Artisst Alley 2023 åben, og vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til både nye og gamle ansigter.

Ligesom sidste år skal man først have købt og registreret en J-Popcon weekendbillet her på hjemmesiden, inden man kan få adgang til angsøgningssystemet. Hvis man er en af de meget få, der bliver afvist på grund af, at vi vurderer, at I ikke opfylder formålet for at sidde i Artist Alley, eller at kvaliteten af jeres ting ikk er god nok, så kan I selvfølgelig få refunderet jeres billet, såfremt I ikke ønsker at komme til J-Popcon alligevel.

Ansøg til Artist Alley her.

Login og registrér din købte billet her.

I forhold til ønsker om hvor I gerne vil sidde, så vil I hver især blive kontaktet af os på mail og blive tilbudt at vælge jeres plads på vores bordplan ud fra først-til-mølle-princippet fra jeres tilmelding. Husk at skrive i jeres tilmelding, hvis I har venner, som har tilmeldt sig separat fra jer, som I gerne vil sidde ved siden af.

Sørg derfor for, at jeres tilknyttede e-mailadresse er korrekt, og husk at tjekke den regelmæssigt.

Husk også at udfylde jeres størrelse, så I kan få årets Artist Alley T-shirt!

Hvis I bliver godkendt, så husk at læse den mail, I får, igennem i forhold til at sende os oplysninger til promovering på hjemmesiden, såfremt I ønsker at få det op.

Vi takker mange gange for den overvældende opmærksomhed og glæder os rigtig meget til at se jer og lave endnu en super fed Artist Alley!! 

Billede af: Celine Haakon