Artist Alley-tilmeldingen åbner om en uge

9. September 2022

Hej allesammen! Vi ved, I har ventet spændt på, at tilmeldingen til vores Artist Alley 2023 skulle åbne. Specielt med det fede nye lokale, vi har fået! 

Vi er derfor glade for nu officielt at kunne melde ud, at vi har fået de sidste detaljer på plads og, at vores Artist Alley tilmelding åbner:

 

Fredag den 16. september 2022 kl. 19:00.

 

Vores Artist Alley-team vil sidde klar der og godkende jeres tilmeldinger hurtigst muligt.

Husk, at for at kunne tilmelde jer, så skal I have købt en weekendbillet til J-Popcon 2023 og have registreret den på “Min side” på hjemmesiden, da I ellers ikke vil kunne få adgang til tilmeldingen. 

Man kan vælge at være soloartist og tilkøbe et solobord for 300 kr., eller man kan købe et halvt bord for 150 kr. 

Er I to, der ønsker at dele et bord sammen, så husk IKKE at vælge “solobord”, da I så begge vil blive opkrævet 300 kr. Der skal I blot huske at tilføje begge jeres navne til tilmeldingen, og så vil I hver især betale 150 kr. 

Hvis I har andre artistvenner, som tilmelder sig separat, men I stadig gerne vil sidde ved siden af hinanden, så venligst skriv dette i jeres tilmelding også i forhold til, når der kan vælges bordplads senere. Valg af bordplads vil I blive kontaktet individuelt om senere per mail i den rækkefølge, I har tilmeldt jer i. Så jo hurtigere I har sendt jeres tilmelding til vores Artist Alley, desto tidligere vil I blive tilbudt at vælge jeres plads. 

Har I en hjælper med, så husk at skrive deres navn med i tilmeldingen, da vi skal have lavet badge til dem. I kan også melde navn på jeres hjælper på et senere tidspunkt. 

Artister vil blive godkendt efter først til mølle-princippet, og da vi før har oplevet at blive fyldt op på mindre end 24 timer, så skal I ikke vente for længe med at sende jeres tilmelding. ;) 

De artister, som ikke når at få plads, vil automatisk blive sat på vores venteliste efter, hvem der har sendt deres tilmelding først. Hvis en godkendt artist springer fra, så vil vi kontakte den første på ventelisten og tilbyde dem pladsen. 

Hvis man ikke bliver godkendt til vores Artist Alley, og det var ens eneste grund til at komme til J-Popcon, så tilbyder vi selvfølgelig, at man kan få sin billet refunderet. 

Som en ny ting, så vil vi gerne promovere vores godkendte artister, som skal være i vores Artist Alley. Vi vil derfor lave en side på vores hjemmeside dedikeret til artisterne. Hvis I bliver godkendt, så vil der være mere information om dette i den mail, I modtager efter, at I er blevet godkendt. Dette er helt frivilligt, om man ønsker at blive promoveret på hjemmesiden eller ej. 

Vi glæder os til at se jer allesammen igen til endnu en super fed Artist Alley!

 

Mvh.
Artist Alley-teamet