"Bliv Frivillig"-dag den 10. april

6. April 2022

J-Popcon afholder "Bliv Frivillig til J-Popcon 2023"-dag søndag den 10. april

Elsker du J-Popcon, men har du lyst til at prøve noget nyt? At se connen fra en helt ny vinkel? Gemmer du på en eventplanlægger indeni, eller kunne du tænke dig til at være med til at koordinere Artist Alley? Er din kreative sans i topform til at tilrettelægge et tema, eller kunne du tænke dig at gøre Dealer Room endnu bedre?

Så er dette det helt rette event for dig!

søndag den 10. april kl. 13:30 på Søndre Campus, København kan du komme med og høre om, hvad det vil sige at være frivillig til J-Popcon. Vi fortæller om, hvem vi er, hvad der foregår, inden vi indtager DGI-Byen, og hvad de enkelte hold indebærer. Her vil der være plads til, at du kan få svar på alle dine spørgsmål, når det drejer sig om J-Popcon, og de frivillige vil være klar til at fortælle om deres områder. Og hvis din nysgerrighed bliver vakt, vil du til sidst have mulighed for at tilmeldige dig som frivillig til J-Popcon 2023!

Alt, du skal gøre, er at klikke her og fortælle os, om du kan komme. På den måde kan vi få et overblik, men du har også mulighed for at indsende din mail, hvis du ikke har mulighed for at komme på dagen, men stadig er interesseret i at høre mere. Du kan desuden finde en Facebook-begivenhed for eventet her.

Men hvad nu hvis man ikke kan finde vej til det rette lokale på Søndre Campus? Jo, så mød os ved Islands Brygge metrostation kl. 13.15, hvor vi vil samle jer i flok og drage afsted til en dag fyldt med J-Popcon. Og for at I har nogle at genkende, så kan vi her præsentere vores to værter: Anders og Ida!

Anders er 31 år gammel, og ved siden af J-Popcon er han tre måneder fra at færdiggøre sig som serviceøkonom og arbejder ved siden af som receptionist. (Billede: Gustav Højgaard)

Ida er 26 år gammel, og ved siden af J-Popcon er hun cand.mag. i latin og arbejder til daglig på et forlag som redaktør, pressemedarbejder og projektleder. (Billede: Troels Skov)

 

Vi har stillet dem tre spørgsmål, så I kan lære dem bedre at kende allerede nu og få en forsmag på søndagens indhold.

 

Hvor længe har I været frivillige?

Anders: 6-7 år mener jeg. Der var lige en periode, hvor jeg var ude af J-Popcon for at sætte fokus på andre projekter.

Ida: Omkring 6,5 år ... hold da op, hvor tiden flyver. 2023 bliver min 7. J-Popcon som frivillig.

Hvad laver I til connen?

Anders: Jeg har den fine titel som festivalleder til J-Popcon. Skal jeg nævne nogle af mine andre ansvarsområder, så kan jeg nævne Tabletop, Dealer Room, madboder, event og Game Room.

Ida: Jeg er ligesom Anders festivalleder til J-Popcon, men derudover er jeg leder af tryk, så jeg står for alt trykt materiale på connen såsom conguiden, T-shirts og armbånd, og PR samt arrangør i cosplayteamet. Jeg tror, at det er det ...

Hvad er det bedste ved at lave J-Popcon?

Anders: Uha. For mig er det fællesskabet, jeg er en del af, og alle de mennesker, jeg arbejder sammen med. Og så er det den fedeste fornemmelse søndag nat, når vi afleverer nøglerne til DGI og bare har haft den fedeste weekend. Og så er det altid fedt at kunne tage alt det, vi laver i foreningen, og bruge det i mit CV.

Ida: Der er så meget! De andre frivillige er et kæmpe plus, men der er bare noget vrkelig magisk og unikt ved den følelse, når man kommer til DGI-Byen endnu engang og ser det, man har arbejdet hårdt på, blive til virkelighed. Jeg bliver aldrig træt af det! Kun i fødderne efter en fuld weekend med J-Popcon, haha!

 

Hvis I har lyst til at møde Anders, Ida og mange af de andre, der er frivillige til J-Popcon, så kom med til vores event på søndag. Vi håber på at se en masse nye ansigter og glæder os til at introducere jer til det arbejde, som er med til at gøre J-Popcon til virkelighed!

OBS: For at være frivillig til J-Popcon skal du være fyldt 18 år.