Craftsmanshipkonkurrence til Sakura Festival

11. Marts 2022

Deltag til craftsmanshipkonkurrencen til Copenhagen Sakura Festival

Den 20.-21. april bliver der traditionen tro afholdt Copenhagen Sakura Festival på Langelinie. Det er en fejring af japansk kultur, og derfor skal popkulturen og cosplay selvfølgelig også fejres. Derfor har vi i samarbejde med Copenhagen Sakura Festival arrangeret en craftsmanshipkonkurrence, der kommer til at finde sted den 20. april kl. 14:10-14:40, hvor deltagerne fremviser de fantastiske cosplays frem, som de har arbejdet på. Der vil blive udråbt en 1., 2. og 3. plads blandt deltagerne.

For at deltage i konkurrencen skal man blot downloade og udfylde denne formular og sende den til cosplay@j-popcon.dk. Vedhæftet skal også være et karakterbillede i så god opløsning som muligt. Øvrige billeder af karakteren, ens progress eller øvrige detaljer er også velkomne.

De overordnede regler for konkurrencen er således:

  • Man skal være fyldt 15 år inden den 20. april.
  • Man må godt stille op med et cosplay, som er blevet brugt til en tidligere konkurrence, men man må ikke have vundet med det pågældende cosplay.
  • Cosplayet skal være lavet af en selv. Mindre elementer på cosplayet må gerne være købt, men husk at oplyse det ved tilmelding og ved dommerbedømmelsen, så der bliver givet credit til de rigtige.
  • Tilmeldingen er først til mølle.
  • Deadlinen for tilmelding er den 15. april 2024.

Hvis I har nogen spørgsmål, er I mere end velkomne til at kontakte os på cosplay@j-popcon.dk, og så håber vi ellers, at vi ser en masse af jer til Copenhagen Sakura Festival, både på scenen og blandt publikum!