Evaluering af J-Popcon 2021

28. Oktober 2021

Vi frivillige har langsomt fået lov til at komme os oven på J-Popcon, og vi håber, at I også har haft mulighed for at slappe af, nyde jeres mange godter og minder fra weekenden og komme godt ovenpå!

Vi stræber altid efter at lave den bedste J-Popcon muligt, og derfor har vi brug for jeres hjælp. Lige herunder finder I årets evaluering, som vi bruger til at blive bedre. Så hvis I gerne vil hjælpe os med at gøre næste J-Popcon til den bedste con hidtil, så gå ind og udfyld evalueringen.

Du finder evalueringen her.

Som tak for at hjælpe os med fortsat at gøre J-Popcon bedre trækker vi lod blandt alle, der ønsker at deltage, om 2x2 billetter til My Hero Academia: World Heroes' Mission! Filmen har premiere den 11. november i flere danske biografer, og vi glæder os i hvert fald til at se den på det hvide lærred. Alt, I skal gøre, er at udfylde evalueringen og så svare på, om I ønsker at deltage i lodtrækningen, hvilken biograf I ønsker at se den i samt navn og e-mail, så vi kan kontakte jer efterfølgende.

I kan læse mere om filmen her.

Vi håber, at I vil hjælpe os med at gøre J-Popcon endnu bedre, og at I vil deltage i vores lodtrækning om disse skønne biografbilletter!