Vind billetter til My Hero Academia: World Heroes' Mission

28. Oktober 2021

Den 11. november har den nye My Hero Academia-film premiere i de danske biografer!

My Hero Academia: World Heroes' Mission fik premiere i Japan i sommer og blev den hidtil mest succesrige My Hero Academia-film, elsket af børn såvel som voksne. Filmen har verdenspremiere her til efteråret, og vi får dermed også mulighed for at se den herhjemme.

Filmen handler om, at verdens skæbne står på spil, da en skummel organisation truer med at sætte stopper for alle superkræfter. Med kun to timer til civilisationens kollaps arbejder Deku, Bakugo og Todoroki sammen, men der er endnu et problem: Deku er efterlyst over hele verden.

I kan se traileren til filmen her.

Og I kan allerede nu købe billetter til filmen her.

Filmen bliver vist i CinemaxX Aarhus, CinemaxX Odense, CinemaxX København, Empire Bio (København), Grand Teatret (København), Palads 1-2-3 (Frederikshavn), Apollon (Struer) og Kulturbiografen Frysehuset - Fokus (Holbæk).

Men I har faktisk også mulighed for at vinde to billetter til filmen allerede nu. Det er såre simpelt: I skal bare udfylde vores evaluering af J-Popcon 2021 og så til sidst sige ja til at ville deltage i lodtrækningen samt udfylde de efterfølgende spørgsmål. Så deltager I automatisk i lodtrækningen!

Evalueringen finder I her.

Men hov... Hvad så hvis man ikke havde mulighed for at deltage til J-Popcon 2021, men gerne vil have chancen for at vinde billetter til My Hero Academia: World Heroes' Mission? Frygt ej, det har I faktisk mulighed for lige her og nu! Inde på vores Facebookside trækker vi nemlig lod om yderligere 2x2 billetter! Alt, du skal gøre, er at like denne post og kommentere, hvilken af de nævnte biografer du gerne vil se filmen i.

Der trækkes lod om alle billetterne den 4. november.

Vi glæder os så meget til at se filmen - gør I også?!