Tak for i år!

19. Oktober 2021

J-Popcon 2021 er officielt ovre, og alle os arrangører, trustees og øvrige frivillige er nu i gang med at indhente al den manglende søvn og slappe lidt af, inden vi går i gang igen. I mellemtiden vil vi gerne dele lidt information om årets J-Popcon med jer, såvel som lidt om næste år.

Først og fremmest vil vi gerne sige tusind tak til alle, som var med til at fejre vores 20-års jubilæum. J-Popcon er arrangeret af fans for fans, og vi gør alt dette for jer, vores gæster. Vi vil skabe et event, som I synes er fedt at komme til, og det er derfor, at vi bruger al vores fritid og lidt til på at arrangere Danmarks største con hvert år. I år har været et specielt år - vi fik ikke lov til at fejre vores jubilæum som planlagt i 2020, og det har været hårdere end nogensinde før. Vi har kæmpet, ventet, stresset og bekymret os for, hvad der skulle ske, men det var det hele værd i sidste ende.

I år havde vi over 3400 gæster gennem dørene hen over weekenden, og vi er stadig helt overvældede over den interesse og støtte, som vi har oplevet. Vi kan i hvert fald med sikkerhed sige, at antallet af fans af japansk populærkultur i Danmark er i fortsat kraftig vækst, og vi er bare glade for at kunne være en del af det sammen med jer.

J-Popcon 2021 blev arrangeret af 38 arrangører, 48 trustees, 11 fotografer, 57 gohere og 35 maids og butlere, som tilsammen har lagt uendeligt mange timer i at få alt til at køre, som det skulle, under connen, og som har sørget for, at alle problemer blev løst. Det er takket været dem og deres hårde arbejde, at vi kan afholde J-Popcon, og de fortjener al tak, ros og hæder, de kan få.

Vi kan altid bruge flere hænder, så skriv en mail til info@j-popcon.dk og hold øje med vores sociale medier og hjemmeside, når vi annoncerer vores kick off, hvis du også har lyst til at bruge alt for meget af din fritid på at være med til at gøre J-Popcon endnu bedre for alle de andre congængere i Danmark!

Nu til næste år: Nogle af jer hørte det nok til afslutningsceremonien, da vores forkvinde afslørede det, men den næste J-Popcon kommer til at finde sted i 2023. Vi ved, at dette virker som langt væk, men der er nogle helt klare grunde til dette valg. Vores oktoberdato skyldtes, at vi under omstændighederne måtte rykke, og for at kunne afholde noget i 2021 måtte vi rykke til sidst på året, selvom vi de sidste mange år altid har ligget i starten af året. Vi ville gøre alt for at have noget i 2021, men det var samtidigt også altid ønsket at rykke tilbage til starten af året. Hvis vi dog skulle gøre det, ville vi nu kun have små fire måneder til at planlægge J-Popcon - og det er ikke muligt. For vores frivilliges skyld, for vores cosplayeres skyld og også for vores gæster skyld har vi derfor besluttet at vente til 2023 og dermed vende tilbage til starten af året. Der vil vi vende stærkt tilbage med en fantastisk J-Popcon, og vi glæder os allerede til at se jer til den tid i DGI-Byen igen!

Til sidst vil vi bare endnu engang have lov til på hele arrangørgruppens vegne at sige tak for en fantastisk weekend. I er grunden til, at vi knokler så hårdt hvert år for at gøre J-Popcon bedre end året før, og på trods af akut søvnmangel er vi altid utrolig fyldt med energi efter en weekend sammen med jer i DGI-Byen.

 

Vi ses i 2023!

Billede af Brian Rocatis