Artist Alley Update

21. Juni 2021

Hej alle sammen

Vi ved, at mange af jer har ventet spændt på nyt fra Artist Alley 2021, og nu har vi noget at melde ud til jer!

Alle godkendte deltagere fra 2020 har fået en mail for en uges tid siden angående at komme på en 1st priority-list. De har mulighed for på forhånd at give besked om deres ønske om at deltage i 2021 og vil være sikret en plads i dette års Artist Alley. Ventelisten fra 2020 er ikke længere gældende, og en ny venteliste for 2021 vil blive lavet.

Hvis du var godkendt deltager i Artist Alley 2020, men ikke har fået nogen mail, må du meget gerne skrive til os hurtigst muligt på artistalley@j-popcon.dk.

2020-deltagere har til og med den 30. juni til at give besked, om de ønsker at deltage i 2021. Hører vi ikke fra artisterne inden da, vil de ikke længere kunne komme på 1st priority-liste og skal tilmelde sig på lige fod med andre nye artister.

Antallet af borde, vi kan tilbyde nye artister, afhænger af, hvor mange fra 2020 der må melde fra. Så hvis alle melder sig til igen, vil vi ikke have nogen pladser at tilbyde nye artister. Alt dette vil blive meldt ud, når vi har et overblik over, hvor mange pladser vi eventuelt har tilovers. Alle 2020-artister skal stadig tilmelde sig via tilmeldingsformularen på hjemmesiden, men vil blot være sikret pladsen på forhånd, hvis de står på vores 1st priority-liste. Ventelisten vil så blive lavet ved, at nye artister ligeledes tilmelder sig via formularen, og hvis en plads så bliver ledig, vil den første på ventelisten blive tilbudt pladsen.

ÆNDRING I AA-TILMELDING: DEPOSITUM OG HALVE BORDE

Når man tilmelder sig Artist Alley, så har man skulle lægge et depositum på 300 kr., som ville blive refunderet, efter connen var overstået. Dette er for at forhindre folk i at tilmelde sig og så ikke dukke op til connen og derved tage pladsen fra en anden potentiel artist. Det er nu besluttet, at depositum vil blive afskaffet og vil ikke skulle betales fremadrettet.

Derimod har vi også tilbudt, at man kan få et gratis halvt bord, såfremt man har en gyldig J-Popcon-weekendbillet, og også mulighed for at betale 300 kr. for et solobord. Det er nu besluttet, at vi ikke længere kan tilbyde gratis borde, og alle artister vil skulle betale for at deltage i Artist Alley ud over en gyldig weekendbillet til J-Popcon. Alle, der har halve borde, skal derfor betale 150 kr. for at beholde deres plads. Dette gælder også for 2020-artisterne og er meldt ud på mail til dem.

Med venlig hilsen
Artist Alley-teamet


Billede: Kasper Jacobsen