J-Popconline 2021

25. Januar 2021

D. 27. til 28. februar tænder J-Popconline igen kamerater og skyder for anden gang vores digitale convention i gang. Vi glæder os til at invitere jer indenfor i vores tudie og bruge to dage sammen med jer, mens vi afholder quizzer, interviews, lege og gør vores for, at I får den bedste oplevelse.

Fra mandag d. 8/2 til fredag d. 21/2 vil vi offentliggøre programmet løbende her på Facebook. Dog vil vi allerede nu gerne afsløre, at der i anledningen af Pokémons 25-års jubilæum kommer til at være en Pokémon Quiz, hvor alle, der ser med, kan teste, hvor meget de faktisk ved om Pokémon.

Streamen vil foregå på engelsk fremadrettet for at kunne invitere udenlandske venner af J-Popcon og J-Popconline til at se med. Men bare rolig, vi reagerer stadig på chatten ved beskeder på dansk.

Følg med på streamen via Twitch, hvor vi streamer den weekend.

Følg os på Instagram, hvor vi under J-Popconline vil lægge bag om scenen billeder op, som weekenden udvikler sig.

Følg os på Facebook, hvor eventprogrammet bliver offentliggjort, og hvor vi poster løbende opdateringer og ændringer, der måtte ske under streamen.

Har du spørgsmål om J-Popconline, så kontakt os gerne i en besked på Facebook eller skriv til vores mail: j-popconline@j-popcon.dk

Vi glæder os til at tale med jer alle. :)