WingGirl & BatteryBoy 2020

5. Januar 2020

Nu er WingGirl og BatteryBoys nye design klar til J-Popcons jubilæum 2020!

 

Som altid har vi sørget for, at BatteryBoy og WingGirl får et nyt look i anledningen af årets tema, som i år er med til at fejre vores 20-års jubilæum! Det står altså fuldkommen i J-Popcons tegn, siden det nu er 20 år siden, at vi afholdt den første J-Popcon tilbage i 2000 i Valby Kulturhus. Det var starten på en æra, som BatteryBoy og WingGirl også var med til at starte, så hvad er bedre end at få finpudset de gamle designs fra dengang?

I år er det den talentfulde neli.draws (instragram.com/neli.draws), der har taget BatteryBoy og WingGirl på en rejse med sine fantastiske tegneevner! Med inspiration fra designet nedenunder, de to maskotters oprindelige design, har hun klædt dem på til at fejre deres egen 20-års fødselsdag, og vi kunne ikke være mere glade for resultatet! 

 

 

Vi håber, at I holder lige så meget af vores skønne maskotter, som vi gør, og bare elsker Nelis fantastiske 2020 design. BatteryBoy og WingGirl er en fast, fantastisk del af J-Popcons historie, og vi ville ikke være dem foruden. Vi glæder os simplethen mere og mere til maj!