Billetsalget til 2020 åbner på fredag

10. Juli 2019

Du læste helt rigtigt! Allerede på fredag d. 12. juli kl. 12:00 åbner billetsalget for J-Popcon 2020, som finder sted fra d. 22. til d. 24. maj. Ikke nok med det, så deltager I automatisk ved køb af en weekendbillet i en lodtrækning af fem heldige vindere, der vil få den fulde billetpris refunderet! Konkurrencen slutter først d. 1. september, så alle, der køber weekendbillet inden da, er med. 

Priserne kommer til at være de helt samme som i år, så 399,95,- for en weekendbillet, 149,95,- for en fredags- eller søndagsbillet samt 249,95,- for en lørdagsbillet. 

Men vi stopper slet ikke her - for oven i dette sætter vi også sovesalsbilletterne til salg på fredag! Sovesalen forbliver på Rysensteen Gymnasium ligesom i år, og siden vi allerede har sikret os lokalerne, ser vi ingen grund til at vente med at sætte dem til salg. I år kommer prisen til at være 225,- for en sovesalsbillet, men fordi vi er så begejstrede for allerede at kunne åbne salget, vil de indtil d. 1. september koste 200,-. 

I kan læse mere om vores sovesal og dens regler herinde: https://j-popcon.dk/da/pages/229-sovesal

September er også der, at vi åbner for pladsreservation til DCC 2020 - vi glæder os nemlig så meget, at vi slet ikke kan vente, så salget åbner allerede d. 2. september. Derfor vil de fem vindere i vores billetkonkurrence også vinde to pladsbilletter til DCC, som de får lov til at vælge allerede fra d. 1. september - altså inden alle andre, så de dermed kan sikre sig de bedste pladser! 

Alle billetterne på nær pladsbilletterne til DCC vil blive sat til salg inde på vores hjemmeside: https://j-popcon.dk/da/shop/

Vi glæder os allerede til 2020, og vi håber, at I glæder jer lige så meget som os!