Vinderne af JCS og Craft 2019

10. Juni 2019

JCS Vindere 2019

Tillykke til vinderne af dette års JCS og Craftsmanshipkonkurrence!

Igen i år afholdt vi det klassiske cosplayshow, J-Popcons Cosplayshow, også kendt som JCS, som er sat mere op som dengang, vi ikke havde store, internationale kvalifikationer. Søndagsshowet er derfor et hyggeligt og skønt show, som vi elsker at afholde hvert år, da der her er plads til alt fra gamle, garvede cosplayshowdeltagere og helt nye novicer, til de sjove acts, de useriøse, de fjollede, de dramatiske - det hele! Man ved aldrig, hvad der kommer til at ske, og det er derfor, vi holder sådan af det og altid er glade for, at vi kan holde denne søndagstradition i live. Derudover havde vi også vores Craftsmanshipkonkurrence, hvor deltagerne ikke laver et act, men blot fremviser deres fantastiske evner inden for craftsmanship, om det så handler om rustninger, syninger eller parykker. Søndag er derfor en overordnet alsidig dag, der har lidt af hvert at byde på - og det har vores vindere også.

I år havde vi en række forskellige præmier at uddele de forskellige vindere. Til JCS kunne man vinde Best Character Portrayal, Best Performance og Crowd Favourite, imens man til Craft kunne vinde Bedste rekvisit, Bedste look-a-like og Bedste håndværk. Alle disse vindere blev valgt af vores skønne cosplaydommere, Mirazie Cosplay, Marudashi Cosplay og Surine Cosplay på nær vores Crowd Favourite, der endnu engang blev valgt baseret på publikums stemmer. Udover at alle vindere af begge shows vandt en billet til J-Popcon 2020, var vores fantastiske craftsmanshippræmier sponsorerede af Faraos Cigarer! 

Dette års JCS-vindere blev således:

  • Best Character Portrayal: Rosalina, Harise & Anso som Phineas, Ferb & Candace fra Phineas & Ferb
  • Best Performance & Crowd Favourite: Ominax Cosplay & Tatti chan som Albus Dumbledore & Newt Scamander fra Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald

Dette års Craftsmanshipvindere blev:

  • Bedste rekvisit: TKN Cosplay som Dovahkiin fra The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Bedste look-a-like: Elija Andersen som Trixie Mattel fra RuPaul's Drag Race All Stars
  • Bedste håndværk: Meruna som Dancer's Set fra Dark Souls 3

Endnu enang mange gange tillykke til alle vinderne!

 

Billede af Thomas Schmidt