Vinderne af DCC 2019

10. Juni 2019

DCC 2019 vindere

Tillykke til vinderne af dette års DCC!

Endnu engang havde vi et fantastisk DCC - Dansish Cosplay Championship - til J-Popcon med 16 forskellige acts fra vidt forskellige serier, solo såvel som grupper. Vi er så stolte over alle deltagerne, hvoriblandt der både var veteraner og nybegyndere. Vi er altid rigtig glade for den fanastiske interesse og støtte til vores show, og vi glæder os altid til, at det hele løber af stablen om lørdagen. 

I år havde vi en række forskellige kvalifikationer, hvor vi skulle sende danske deltagere til: EuroCosplay Championships (EC) til MCM London ComicCon i London, England, Nordic Cosplay Championship (NCC) til NärCon i Linköping, Sverige, European Cosplay Gathering (ECG) til Japan Expo i Paris, Frankrig, og World Cosplay Summit (WCS) i Nagoya, Japan. Disse vindere blev valgt af vores fantastiske, internationale cosplaydommere, Chech Cosplay fra Schweiz, Syrupcookie fra Holland og Merry All-Nighter fra Finland. Desuden havde vi som altid vores Crowd Favourite, en pris, der besluttes udelukkende af DCC's publikum og deres stemmer. 

Dette års DCC-vindere blev således:

  • EC: Marudashi Cosplay som Stocking fra Panty and Stocking with Garterbelt
  • NCC: Yoshu Cosplay som Fairy Godmother fra Cinderella (2015)
  • ECG Solo: REEF Cosplay som Ardyn Izunia fra Final Fantasy XV
  • ECG Group: MeanKitteh Cosplay & LightSpeed Cosplay som Dolores Umbridge & Harry Potter fra Harry Potter and the Order of the Phoenix
  • WCS: Chikara Cosplay & Zuum Cosplay som Snow White & Alice fra SINoALICE
  • Crowd Favourite: Little Tiny Hero & Petite Fairy Cosplay som Sokka & Suki fra Avatar The Last Airbender

Endnu engang mange gange tillykke til alle vinderne, vi glæder os til at se jer ude i verden, optræde med jeres fanastiske acts! 

 

Billede af: Brian Rocatis