Artist Alley 2019 vindere af tegnekonkurrence

30. Maj 2019

Tusind tak til alle de seje, søde og kreative mennesker, der kom forbi J-Popcons Artist Alley 2019 og var med til at bidrage til den fede stemning. Vi er vildt imponerede over det høje niveau af kreativitet og skaberlyst, ikke kun blandt vores standholdere og artister, men også hos de almindelige besøgende. Det er præcis det fællesskab, brobygning og deling af idéer og tips på kryds og tværs, vi har kæmpet så hårdt for at opbygge i Artist Alley de senere par år.

Ligesom de sidste par år afholdte vi i år en daglig tegnekonkurrence i Artist Alley for vores gæster. Hver dag havde vi et nyt emne, der refererede til årets tema.

De tre dygtigste tegnere vandt i år et tegneworkshopkursus hos LOF skolen, en bunke maskotklistermærker fra de sidste tre års J-Popcon samt en stor, hvid, håndstøbt lykkekatfigur, som de kan farvelægge præcis, som de har lyst til.

Desværre fik vi ikke nok indleverede tegninger om fredagen med emnet “Tegn det Sejeste Neonskilt” til at kunne kalde det en reel konkurrence. Derfor valgte vi at udnævne to vindere til lørdagens emne.

Lørdagens vindere

 “Tegn den sejeste, sødeste eller mest trendy Harajukupige eller dreng”

Tegnet af Charlotte B.Tegnet af Luna Lehmann

 

 

Søndagens vindere

“Tegn den hyggeligste, sejeste eller mest unikke madbod, café eller takeawaysted”

Tegnet af Lisbeth Møller Fly