Årets tema er Moderne Tokyo

5. Juli 2018

Så har vi haft vores start-up møde i J-Popkai, og næste års tema er blevet besluttet! Efter en del år med fokus på specifikke genrer af anime, syntes vi, det igen var tid til at fokusere på en specifik, virkelig tidsperiode. Vi håber denne gang at kunne aktivere vores tema endnu bedre og hjælpe vores besøgende til at få bedre kendskab til virkelighedens Japan med temaet "Moderne Tokyo"!

Idéen med temaet "Moderne Tokyo" er, præcist som det lyder: At genskabe stemningen i det 21. århundredes Tokyo i DGI-byen. Som noget nyt vil vi have bestemte temaområder, inspirerede af de mere velkendte distrikter i Tokyo, så I rigtig kan mærke temaet. Hvilke områder og distrikter vil blive afsløret, når vi nærmer os connen, så hold øje med temaopdateringerne! Vi vil også have ekstra mange events, der fokuserer på det moderne Japan, og hvad det er for en størrelse. Det moderne Tokyo er et utroligt diverst sted, med oldgamle templer lige ved siden af moderne skyskrabere, og vi sigter efter at genskabe den diversitet til connen.

For cosplayere, der gerne vil hjælpe os ved at følge temaet, betyder det, at der er masser af muligheder. Populære animeer såsom Steins;Gate, Love Live, K-On, Kimi no Na ha (Your Name) og mange andre passer perfekt ind i temaet, som generelt giver en utrolig stor frihedsgrad til at vælge den anime, man bedst kan lide, og stadigvæk følge temaet.

For dem af jer, der endnu ikke har købt billet, er det stadigvæk muligt at nå at deltage i vores konkurrence om 2x2 fantastiske VIP-billetter, hvis I skynder jer.
Vinderne er fundet!

Billetter til J-Popcon 2019 er lige nu til salg på:
https://j-popcon.dk/da/shop/

Vi glæder os til at se jer til J-Popcon 2019: Modern Tokyo!

PS. Hvis man gerne vil hjælpe til med at lave J-Popcon, men ikke havde tid til at komme til mødet d. 30/6, kan man stadigvæk nå at tilmelde sig. Især forhandlerrummet kunne godt bruge noget hjælp. Se hvordan her.