Tak for i år og dato for 2019

3. Maj 2018

Staff Group Picture 2018

 

J-Popcon 2018 er officielt ovre, og arrangørgruppen og alle de øvrige frivillige har haft tid til at indhente lidt manglende, tiltrængt søvn, så nu er vi klar til at dele lidt information om årets J-Popcon med jer, såvel som lidt nyheder om næste år.

Først og fremmest vil vi gerne sige tusind tak til alle, som valgte at tage med os på eventyr gennem Kingdom of J-Popcon. J-Popcon er arrangeret af fans for fans, og hvis I ikke syntes, det var fedt at komme, ville vi ikke have lyst til at bruge al vores fritid og lidt til på at arrangere Danmarks største con hvert år.

I år havde vi over 2700 gæster gennem dørene henover weekenden. På trods af at det er en lille nedgang fra sidste år, føler vi os stadigvæk trygge til at sige, at antallet af fans af japansk populærkultur i Danmark fortsat er i kraftig vækst.

Connen blev arrangeret af 45 arrangører, 39 trustees, 65 gophere og 29 maids og butlere, som tilsammen lagde over 4000 arbejdstimer i at få alt til at køre, som det skulle under connen, og sørger for at alle problemer blev løst.

Nu til næste år: Vi er stolte af allerede nu at kunne sige, at J-Popcon 2019 endnu engang kommer til at foregå i Store Bededagsferien, hvilket helt præcist er fredag d. 17/5 til søndag d. 19/5 2019.
Temaet vil blive offentliggjort senere, så sørg for at holde øje med det - det er dog stadigvæk muligt at få lov til at påvirke, hvordan vi udformer vores tema, så det er ikke for sent at melde sig ind i arrangørgruppen!

Til sidst vil vi bare endnu engang have lov til på hele arrangørgruppens vegne at sige tak for en fantastisk weekend. I er grunden til, at vi knokler så hårdt hvert år for at gøre J-Popcon bedre end året før, og på trods af akut søvnmangel er vi altid utrolig fyldt med energi efter en weekend sammen med jer i DGI-byen.

Hold også øje med Facebook i morgen, hvor vi poster vores evalueringsskema, så du har muligheden for at give os feedback og dermed gøre 2019 endnu bedre!

Vi ses d. 17. maj 2019!
Bestyrelsen, J-Popkai
Foto af Cosplayfoto, CosplayfotoDK.