Vind 'Hjertets Hvisken' på DVD

9. Marts 2014

Skrevet af Per Sørensen

 

"Den sommer sørgede en mystisk kat for, at de mødte hinanden."

 

Studio Ghiblis Hjertets Hvisken (Mimi wo sumaseba, 1995) udkommer på DVD den 13. februar og sammen med J-Popcon har du mulighed for at vinde filmen med original japansk tale og undertekster på dansk, svensk, finsk og norsk.



Konkurrenceregler: Man skal være medlem af J-Popkai for at deltage.

 

Hjertets Hvisken har fået ros for sin beskrivelse af hverdagslivet i Japan, og et meget kendt japansk firma med specielle køretøjer, ses igennem hele filmen. Hvad er navnet på dette firma som har et bestemt dyr fra filmen i sit logo?

 

Skriv til hjertetshvisken@j-popcon.dk med svaret i overskriften, indsæt dit fulde navn, adresse og meget gerne et kontakt mobilnummer i tekstfeltet, da vi udtrækker vinderne til J-Popcon 2014 om lørdagen d. 29. marts kl. 11:00 i vores Game Room.

 

Bemærk: J-Popcons arrangører må ikke deltage i konkurrencen.

 

Teenagepigen Shizuku vil helst dagdrømme og læse bøger, selv om hendes forældre gerne så, at hun koncentrerede sig om sine skolesager ligesom hendes dygtige storesøster. På biblioteket opdager Shizuku, at en dreng har lånt præcis de samme bøger med hjem som hun. Hun møder drengen, Seiji, som vil være violinmager i Italien ligesom sin bedstefar. Deres venskab bliver afgørende for Shizukus fremtid.

 

Filmen er baseret på en japansk manga-tegneserie af Aoi Hiiragi og er instrueret af Yoshifumi Kondô med manuskript af Hayao Miyazaki. Det er en klassisk Studio Ghibli film der indeholder alle de elementer som kendetegner det berømte filmselskab.

 

Se traileren til 'Hjertets Hvisken' med danske undertekster:

hjertets hvisken pic4

hjertets hvisken pic3

hjertets hvisken pic2

hjertets hvisken pic1