Teklubben søger medlemmer!

15. Marts 2014

Teceremoni på J-Popcon

Har du lyst til at lære hvordan en traditionel teceremoni foregår i Japan? Så har du nu muligheden for at blive medlem af Nishibashi Bunka Koukous teklub og lære det! Vi har inviteret tegruppen Byakudan no kai på besøg og de vil lave teceremoni fra kl 19-21 fredag under J-Popcon.

 

Du har mulighed for at blive en del af teklubben og lære hvordan man pisker og serverer japansk te og kage på den traditionelle måde. Vi søger 5 piger der har lyst til at prøve kræfter med den særlige disciplin og har lyst til at servere for gæsterne til teceremonien.

 

Tilmelding som teklubmedlem

Vi har modtaget det antal piger vi søger og tilmeldingen er nu lukket.

Det er nødvendigt for at være med, at du er medlem af foreningen J-Popkai på dagen hvor arrangementet afholdes. Dvs. du må enten have et gyldigt prøvemedlemsskab (1-dags armbånd) eller fuldt medlemsskab (3-dages armbånd). Det er også nødvendigt at du kan være på J-Popcon allerede kl. 15 når teklubben ankommer, da undervisningen vil foregå inden J-Popcon åbner dørene. Medbring helst egen kimono, men ellers har vi et par kimonoer der kan lånes, dog kun i små størrelser. 

Læs mere om teceremonien her.