Gratis Pokémon og ny 3DS opdatering

7. Oktober 2014

I perioden den 15. oktober til 28. november afholder Nintendo en Pokémon-kampagne sammen med butikskæden GameStop i Danmark og Norden, hvor du kan hente en kode til Shiny Gengar eller Diancie. Koden fungerer i Nintendo 3DS-spillene Pokémon Y og Pokémon X.

 

Vil du have Shiny Gengar, skal du besøge GameStop i perioden 15. oktober til 5. november for at få udleveret en kode til denne Pokémon. Vil du have Diancie skal du kigge forbi mellem den 6. november og 28. november. Alle har mulighed for at få både Shiny Gengar og Diancie, men koderne findes kun i begrænset oplag og lageret kan blive tømt inden fristens udløb.
 

Udlevering af kode er ikke købsbetinget. Når du har modtaget koden, skal du indtaste den i dit spil og derefter besøge et Pokémon Center for at hente din nye Pokémon.
 

Shiny Gengar:
I første omgang kan du som Pokémon X- og Pokémon Y­-spiller få fat i Shiny Gengar, der holder en Gengarite Mega Stone. Shiny Gengar kan Mega Evolve til Shiny Mega Gengar i kampene!
 

Mytiske Pokémon Diancie:
I anden omgang kan du hente et kodekort til at modtage den mytiske Pokémon Diancie, også til dit Pokémon X- eller Pokémon Y­-spil! Efter at have modtaget Diancie kan denne Pokémon overføres til Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire, når disse spil udkommer den 28. november til Nintendo 3DS og 2DS. Når Diancite Mega Stone er fremskaffet i et af de nye spil, kan du Mega Evolve Diancie i kampene!

Ny opdatering til 3DS:

I dag er der også en ny opdatering klar til din Nintendo 3DS. En ny Theme Shop dukker op i konsollens HOME Menu. Her ligger forskellige temaer, så du kan ændre baggrunden i menuer og ændre på ikoner, musik og lydeffekter. Dette gælder naturligvis for hele Nintendo 3DS-familien, også Nintendo 2DS.
 

Ud over fem enkle farvetemaer, der lanceres sammen med opdateringen, vil du også kunne købe temaer baseret på Mario, Luigi, Peach og Yoshi. Til fans af Zelda, findes der design, med Hyrule og Lorule fra The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Senere på måneden kommer et tema baseret på Animal Crossing: New Leaf.

Shiny Gengar og Diancie Pokémon

 

Oprettet af Per Sørensen