Disney Tsum Tsum

7. Juli 2014

Fans af vanedannende japanske spil kan se frem til Disney Tsum Tsum (so͞om-so͞om). Det populære og gratis spil fra Japan, udgives nu i Danmark, Finland, Sverige og Norge. Disney Tsum Tsum, som er udgivet af LINE, har nået førstepladsen for gratis apps på både iOS og Android i Japan, og er blevet downloadet mere end 14 millioner gange.

Dette er en af ​​de første gange, at Disney har introduceret et udpræget japansk spilprodukt til et globalt publikum, og Disney Tsum Tsum indeholder en unik kombination af kvalitets figurer, spil og oplevelser.

I Disney Tsum Tsum, som på engelsk kan oversættes til 'Disney Stack Stack', skal spillerne forbinde og poppe så mange Tsum figurer som de kan på ét minut. Pointene bestemmes af hvor mange figurer der poppes i træk på hvert niveau. Efterhånden som spillerne kommer videre, indsamler man spilbare Disney og Disney Pixar Tsums figurer, som Mickey, Minnie, Stitch og Buzz Lightyear. De indsamlede figurer kan stige i egenskaber over tid og har hver en særlig evne i spillet.

Spillet tilbyder oplevelser for både børn og voksne. Ved at forbinde Disney Tsum Tsum til en LINE-konto (gratis opkald og besked app), kan voksne spillere bruge sociale funktioner i spillet, ligesom high score konkurrencer og gaver, sammen med deres venner.

De charmerende Tsum Tsum figurer er også udgivet som Plushies tøjdyr, men de er endnu ikke tilgængelige i Disneys detail eller online butik.

 

Oprettet af Per Sørensen

Disney Tsum Tsum - screenshot