Monster Hunter 4 Ultimate til 3DS

2. Juli 2014

Nintendo og Capcom har bekræftet at Monster Hunter 4 Ultimate udkommer til Nintendo 3DS og 2DS i Europa i starten af 2015.

 

Monster Hunter 4 Ultimate er det nyeste skud på stammen i den populære spilserie, der foreløbig har solgt i over 28 millioner eksemplarer. I Ultimate kan spillerne indtage rollen som jæger, der tager følgeskab med en karavane for at udforske nye lande og byer undervejs.

Det nye eventyr vil indeholde hundredvis af missioner for at bekæmpe fantastiske monstre, som nedlagte byder på ressourcer til våben og udstyr. Monster Hunter 4 Ultimate repræsenterer muligvis seriens største spring fremad med mere nyt indhold og spændende funktioner end tidligere.

På et håndholdt system er det desuden første gang, at man kan spille sammen med op til fire personer online via Nintendo Network – samt via lokal trådløs forbindelse, som i tidligere spil i serien.
 

Monster Hunter 4 Ultimate har fået et udvidet repertoire af handlinger, som vil skabe mere dynamiske jagtoplevelser med flydende klatrebevægelser og evnen til at hoppe i angreb fra vægge eller afsatser. Desuden vil spillerne kunne ride på et monster i begrænset tid, mens de hænger på og leverer angreb.

I tillæg kommer der to nye våbenklasser, udfordrende nye monstre og utallige steder at besøge, som alt sammen gør Ultimate til den mest lovende Monster Hunter jagtoplevelse, og et spil der er værd at holde øje med.

Monster Hunter 4 Ultimate japansk cover

 

Oprettet af Per Sørensen