Velkommen til J-Popcon 2014: Nishibashi Bunka Koukou!

16. Februar 2014

Har du nogensinde ønsket at du kunne træde ind på en japansk high school midt under den årlige kulturfestival?

Det er præcis hvad du kommer til på dette års J-Popcon.


Vi byder dig velkommen på Nishibashi Bunka Koukou, J-Popcon's helt egen high school midt i København, til 3 fantastiske Bunkasai dage, spækket med events fra skolens klubber og klasser og fyldt med slice of life anime happenings...

 

Bliv en del af vores skole når du ankommer, ved at melde dig ind i en af klubberne når du får udleveret dit armbånd - og vis de andre elever hvad du interesserer dig allermest for! Vores skole har mange rivaliserende klubber, der alle prøver at skaffe flest medlemmer, men vælg det du brænder mest for, fordi det er ikke ligemeget hvilken klub du melder dig ind i…

 

Vi har lokket nogle af de mest kendte Cosplayers i hele verden til Nishibashi Bunka Koukou! De vil bedømme vores store cosplay show "Danish Cosplay Championship", men også undervise dig I deres kunst og lære fra sig af deres hemmelige tricks inden for blandt andet makeup og paryk-styling.

 

Glæd dig til at møde nogle af de mest kompetente og prominente undervisere indenfor japansk kultur og manga fra både ind- og udland, når vi byder velkommen til skolens mange undervisningstimer og workshops – eller hav det sjovt med alle de små events og lege som vores koukou er kendt for.

 

Mød også japanske klubber fra hele Danmark, der kommer for at være en del af Nishibashi Bunka Koukou's klubber! Du kan møde dem i vores nye Community område, hvor I kan få en snak om alt fra Kimono påklædning til Origami foldning og Haikudigte!

 

Hold øje med websitet - for nu er vi klar til at løfte sløret for vores events et efter et...

 

Vi glæder os til at se dig til Nishibashi Bunka Koukou – J-Popcon 2014!

 

Læs mere om J-Popcon 2014's valg af tema HER.