MINI EVENT SCI-FI ANIME CINEMA

Jan. 23, 2017

MINI EVENT SCI-FI ANIME CINEMA

Vi er så spændte på vores tema i år, at vi slet ikke kan vente til april. Derfor har planlagt en lille mine biograf med tema-relevante anime til at få jer hypet! 

Søndag d. 29/1 kl. 12-17 i Kraftwerket (Valgårdsvej 2, 2500 Valby) viser vi et lille udsnit af fire forskellige titler, så vi kan få sat gang i diskussionen om mecha, rumskibe og general sci-fi.

For at gøre det hyggeligt, og mest biograf-agtigt, så har vi sørget for gratis sodavand, chips og snolder til vores "biografgængere". Vi glæder os til at se jer!!!

 

Programmet (så I kan glæde jer lidt):

Iron blooded orphans

300 år efter en stor konflikt mellem Jorden og Mars kendt som "Calamity War", er en kvinde ved navn Cordelia begiver sig ud på en rejse mod Jorden for at tale for uafhængighed for Mars byen Chryse, der er under kontrol af Jorden regering. Det privat sikkerhedsfirma CGS medlemmer Mikazuki Augus og Orga Itsuka skal eskortere hende, da en gruppe ved navnet Gjallarhorn angriber CGS og Cordelia, ser Orga dette som en chance for at gøre oprør mod CGS og lancere et kup. Mikazuki og Orga er kastet ud i en ny konflikt.

Ald.noah zero

I 1972, finder Apollo 17-missionen en hyperporten til Mars på overfladen af månen. Efter landing, opdager astronauter en nyt stof benævnt »Aldnoah«, der giver astronauterne en status af overlegenhed. Snart har mange mennesker flyttet til Mars, og har tilpasset til navnet "marsmænd". Efter Prinsesse Asseylum, en kongelig Mars prinsesse, stiger ned på Jorden i et forsøg på at skabe en traktat mellem de to planeter, bryder er krig ud mellem Jorden og Mars, og Mars soldater begynder at stige ned fra himlen, opsat på at udrydde menneskeheden.

The Girl Who Leapt Through Space

Historien foregår i år 311 Orbital Kalender, hvor menneskeheden har migreret til utallige koloni klynger i rummet. En rum koloni pige ved navn Akiha Shishidou møder en ondsindet kunstig intelligens med navnet Leopard, der er blevet installeret på en koloni.
Akiha får følgeskab af en Inter-Colony Politi officer ved navn Itsuki Kannagi, en fåmælt ung pige ved navn Honoka Kawai, og en robot ved navn Imoko "Imo-chan" Shishidou.

Space Battleship Yamato 2199

I år 2199, står jorden over for sin største krise. På grund af vedholdende bombeangreb ved fremmed race kendt som "Gamilas", kan planeten ikke længere opretholde dens indbyggere. Om præcis et år, er menneskeheden indstillet til at uddø.
I desperation etableres Earth Defense Force, deres sidste forsvar mod den magtsyge Gamilas Empire. Men menneskeheden finder et glimt af håb efter at have modtaget en besked fra den mystiske planet Iscandar, hvilket giver dem en enhed, der ville genoprette Jorden til sin tidligere herlighed. Med frelse i sigte, sender Earth Defense Force Space Battleship Yamato som hurtigt samler en besætning til en rejse på 148.000 lysår til Iscandar og modtage deres støtte.