Ricardo Lopes: Manga workshop 2017
リカードー ロープス

Du kan møde den unge portuguisiske mangategner og forfatter Ricardo Lopes både i J-Popcons Artist Alley, og til en "manga tegneworkshop" i et af J-Popcons eventrum.

Ricardo Lopes er en professionel manga forfatter, der har skabt serien Jupiter, hvis første tre bind er udgivet i Portugal, og han arbejder på den fjerde og sidste bog. Jupiter er foreløbigt den største manga serie i Portugal nogensinde. Det er ikke så længe siden Ricardo selv var amatørtegner, med en stor fascination af manga og Japansk kultur generelt, samt passion for fantastiske universer og fortællinger. Derfor glæder han sig til at deltage på J-Popcon og møde danske børn og unge der deler den samme interesse og måske endda drømmer om en dag at få udgivet en manga.

 

————————————

Manga workshop med Ricardo Lopes

Portugisiske Ricardo Lopes, vil i løbet af denne workshop give gode råd, tips og tricks til hvordan man tegner en rigtig spændende manga. Hvordan opstiller man bedst mulig en side i en manga, for at få sin fortælling til at virke dynamisk? Hvad skal man tænke på i forhold til at tegne baggrunde og omgivelser. Ricardo vil selv tegne eksempler på hans tips, men deltagerne får også rig mulighed for selv at tegne og stille spørgsmål.

Vi anbefaler, at du tager dine egne tegninger og manga striber med til workshoppen, så vil Ricardo meget gerne give feedback og gode råd. 

Workshoppen varer 2 timer.
Tidspunkt: lørdag d. 22.april kl.11:15 - 13:15
Stedet er CPH-Conf. bygningens 2.sal "Event Room Medical Bay"
Sproget vil være engelsk.