Lolita modeshow


Illustration Lolita Modeshow

Til J-Popcon 2018 vil der blive afholdt et modeshow, der repræsenterer forskellige undergenrer af den japanske tøjstil ’lolita’. Kom og kig med hvis du har lyst til at blive inspireret af de forskellige alternative stile, eller bare er nysgerrig.

 

Et modeshow er dog intet uden modeller - og det er her at du, som model, kommer ind i billedet. Har du et nuttet Lolita outfit du gerne vil vise frem? Det eneste du skal gøre som model er at møde klargjort op 30 minutter før modeshowet, gå en lille catwalk, stå og se sød ud i 30 sekunder på scenen imens folk tager billeder af dig - og så er du færdig.

Modeller står selv for at skaffe deres tøj samt styling.

 

Tidspunkt: Fredag d.27. april kl. 20.00

 

Regler for tilmelding:

● Du behøver ikke være tilmeldt J-Popcon for at være model. Modellerne kommer gratis ind til modeshowet. Hvis du allerede har købt billet til connen, vil du få prisen for din fredagsbillet refunderet efter connen.

● Husk at du repræsenterer den valgte stil - sørg for at dit outfit har en helhed og er gennemført. Tænk på detaljerne!

● Tøjmærket er ligegyldigt. Dette nævnes blot under modeshowet for at give publikum en idé om hvor de kan købe tøjet. Hjemmesyet/offbrand er også helt i orden.

● Husk at tilføje tydelige billeder af dit outfit i tilmeldingen, samt en lille beskrivelse af, hvor dit tøj er fra og hvilken undergenre af lolita du repræsenterer.

● Du skal møde op senest 30 minutter før modeshowet. Mere information omkring dette modtager du i dagene op til J-Popcon, via e-mail.

Bemærk at der er en begrænsning på 20 modeller i år. Du er derfor ikke sikret en plads som model før du er blevet godkendt via e-mail. Så husk at inkluder alt ovenstående materiale i din tilmeldingsmail, for at forhøje muligheden for at blive godkendt til at være model.

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 22. april!

 

Tilmelding foregår via e-mail:

Send en e-mail direkte til jfashionmodeshow@gmail.com med emnet "Lolita Modeshow 2018".

 

Tilmelding (kopier og udfyld):

Fornavn, efternavn, alder:

E-mail adresse:

Mobil nummer:

Er du betalende gæst til J-Popcon? (Hvis ja, hvilken type billet?):

Hvilken lolita-stilart du vil være iført:

Hvor dit tøj er fra:

Billeder af dit outfit:

 

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!