J-Fashion Modeshow
ジェー・ファッション・ショー

Til J-Popcon 2017 vil der blive afholdt et modeshow, der repræsenterer forskellige japanske tøjstile. Kom og kig med hvis du har lyst til at blive inspireret af de forskellige alternative stile, eller bare er nysgerrig.

 

Et modeshow er dog intet uden modeller - og det er her at du, som model, kommer ind i billedet. Har du måske et nuttet Lolita outfit eller et sejt Visual-Kei outfit du gerne vil vise frem? Det eneste du skal gøre som model er, at møde klargjort op 30 minutter før modeshowet, gå en lille catwalk, stå og se sød ud i 30 sekunder på scenen imens folk tager billeder af dig - og så er du færdig.

Modeller står selv for at skaffe deres tøj samt styling.

 

Tidspunkt: Fredag kl. 22.00

 

Tilladte stile:

Lolita/kodona

Gyaru

Fairy kei

Decora

Visual-kei

- Hvis du vil tilmelde dig med en japansk stil, der ikke er nævnt, så kontakt mig på nedstående mail! Så kigger vi på det :)

 

Tøj og stile som ikke er tilladt:

Cosplay

Maid kostumer

Kigurumi

 

 

Regler for tilmelding:

 

● Du behøver ikke være tilmeldt J-Popcon for at være model. Modellerne kommer gratis ind til modeshowet. Hvis du allerede har købt billet til connen, vil du få prisen for din fredagsbillet refunderet efter connen.

 

● Husk at du repræsenterer den valgte stil - sørg for at dit outfit har en helhed og er gennemført. Tænk på detaljerne!

 

● Tøjmærket er ligegyldigt. Dette nævnes blot under modeshowet for at give publikum en idé om hvor de kan købe tøjet. Hjemmesyet/offbrand er også helt i orden.

 

● Husk at tilføje tydelige billeder af dit outfit i tilmeldingen, samt en lille beskrivelse af, hvor dit tøj er fra og hvilken stil du repræsenterer.

 

● Du skal møde op senest 30 minutter før modeshowet. Mere information omkring dette modtager du i dagene op til J-Popcon, via e-mail.

 

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 9. april!

 

 

Tilmelding foregår via e-mail:

Send en e-mail direkte til jfashionmodeshow@gmail.com med emnet "J-Fashion Modeshow 2017".

 

Tilmelding (kopier og udfyld):

Fornavn, efternavn, alder:

E-mail adresse:

Mobil nummer:

Er du betalende gæst til J-Popcon? (Hvis ja, hvilken type billet?):

Stilen du vil være iført:

Hvor dit tøj er fra:

Billeder af dit outfit:

 

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!