Danish Cosplay Championship
ルールズ

I det følgende beskrives reglerne for de internationale cosplay kvalifikationer afholdt af J-Popcon. For at give et hurtigt overblik over de forskellige kategorier, har vi lavet et skema til orientering.

 

KLIK HER SKEMA FOR OVERORDNEDE REGLER (for de forskellige kvalifikationer)

 

REGELSÆT

Dette er de formelle regler for deltagelse ved de internationale cosplay kvalifikationer via J-Popcon. Regelsættet er således udelukkende gældende for deltagende hold og solister, og er ikke gældende for deltagere af andre cosplayrelaterede aktiviteter under J-Popcon.

Ved deltagelse i en eller flere kvalifikationer, skal du læse og forstå disse regler inden du tilmelder dig. Tilmeldinger, der ikke opfylder nedenstående krav vil blive afvist.

Det er ikke et krav at tilmelde sig alle kategorier for at deltage i en given kvalifikationsrunde. Det er op til vedkommende selv, hvilke kategorier man ønske at stille op i. Man skal derfor kun opfylde de krav der stilles for de relevante kvalifikationsrunder.

 

NY REGEL OM AFMELDING OG KARANTÆNE

De sidste par år har der været stor interesse for DCC, og der har derfor ikke været plads til alle dem, der gerne ville deltage. Derfor ser vi det som problematisk når der ugerne op mod J-Popcon (eller på dagen) falder mange grupper fra uden nogen egentlig grund, når andre grupper kunne have haft pladserne. Derfor træder følgende regler i kraft fra i år:

OPTRÆDEN

Generelt

Specifikt for solo

Specifikt for grupper

 

LYD

 

KOSTUMER OG REKVISITTER

For en hurtig oversigt over hvilke kostumer, der er tilladt til de respektive kategorier, kan man med fordel tage et kig på skemaet der er linket til øverst på denne side!

Generelt

Tilladte kostumer

Undtagelser specifikt for WCS

 

VÅBEN

 

ANDET

 

Vær opmærksom på at der til finalerunden for de respektive konkurrencer kan gælde andre regler end til kvalifikationsrunden! Det vil typisk være tale om små forandringer ift. ovenstående hvis det skulle blive tilfældet.

Spørgsmål vedrørende reglerne bedes rettes til cosplay@j-popcon.dk 

 

Der tages forbehold for trykfejl samt revisions ændringer