J-Popcon 2013 får to cosplayshows

17. Oktober 2012

Cosplayshowet har altid været et højdepunkt til J-Popcon. I de senere år, har showet også dannet ramme om kvalificeringen til flere internationale cosplaykonkurrencer. Derfor har der også været en stor og stigende interesse for at deltage i showet. Samtidig ønsker vi at give så mange som overhovedet muligt en chance for at optræde for et publikum og vi vil gerne tilgodese alle dem, der ikke ønsker eller ikke kan deltage i kvalificeringen til internationale konkurrencer.

For at imødekomme den store interesse for J-Popcons cosplayshow, har vi valgt at følge en model, der bliver brugt med succes rundt omkring i verden, og dele det i to store shows til J-Popcon 2013. Det ene vil følge alle retningslinjer for de internationale konkurrencer, og vinderne til dette show vil kvalificere sig til World Cosplay Summit, European Cosplay Gathering og EuroCosplay. Det andet show vil udpege vindere i J-Popcons traditionelle kategorier.

Den nedre aldersgrænse for deltagelse i kvalifikationen til de internationale konkurrencer er 18 år. Til J-Popcons egen konkurrence er aldersgrænsen 16 år. Reglerne for de to shows er derudover identiske i år. Det er muligt at deltage i begge shows.

Vi glæder os til at prøve det nye format af, og vi håber at det bliver en stor succes.

Reglerne for de to cosplayshows er nu tilgængelige. Tilmeldingen til de to shows åbner senere på året.