EC deltager 2015

23. Oktober 2015

Hvem er du?

Mit navn er Sarah, men de fleste kalder mig Shinji. Jeg er 22 år og uddannet skrædder. I øjeblikket er jeg ved at tage en bachelor i tekstilformidling inde på håndarbejdets fremme.

Jeg har nu cosplayet i 8 år og blev nordisk mester i 2013, samt fik prisen for bedste kostumer (sammen med min partner Alex) ved verdensmesterskaberne i 2014.

Cosplay sluger meget af min tid, men når jeg har lidt ekstra tid holder jeg af at spille videospil og se anime. Teater er også en stor passion for mig.

 

Website: Shinji-Cosplay

 

Hvad tager du med af kostumer?

Til Eurocosplay medbringer jeg et kostume jeg lige har lavet færdigt: Christine Daae i hendes Queen Elissa kjole fra 25 års jubilæet af Phantom of the Opera musikalen. Jeg tror ikke jeg tager andet med da jeg hellere vil slappe af de andre dag og give mig tid til at sætte rekvisitter op.

 

Hvad skal du optræde med dernede? (Har du ændret noget i forhold til din kvalifikation ved J-Popcon?

Jeg optræder med Phantom of the opera, så ja det er en helt anden optræden! Jeg glæder mig meget til at se om alt går som det skal!

 

Hvad forventer du af EC? (Hvad håber du på at få ud af turen?)

Jeg glæder mig sindssygt meget til at møde alle de dejlige mennesker fra de andre lande! Jeg håber på at se en helt masse smukke kostumer og få en sjov tur ud af det! Og så håber jeg på at det går godt på scenen selvfølgelig!

 

Andet/tilføjelser?

Hvis man har lyst til at se showet men ikke sev kan tage til london er der en livestream! 

Eurocosplay på twitch

showet begynder kl 18:30 på lørdag!