Tilmeldingen er åben

20. Juli 2012

Tilmeldingen til J-Popcon 2013 er nu åben, og der er rabat til de første 100, der tilmelder sig. Prisen for et medlemskab i foreningen J-Popkai, og dermed fuld adgang til J-Popcon 2013, er, som de foregående år, 350,- imens prisen for de første 100 tilmeldte kun er 300,-. Prøvemedlemskaber, der giver adgang til J-Popcon en enkelt dag er også tilgengælige, og koster som tidligere år 200,-

Medlemskaber kan købes online helt frem til J-Popcon 2013, eller indtil vi løber tør for plads. Det vil også være muligt at købe medlemskaber ved indgangen til J-Popcon 2013. Der kommer mere information om denne mulighed, når vi kommer tættere på arrangementet.

NB: Datoen for J-Popcon 2013 er blevet ændret til den 15. - 17. marts 2013.

For at tilmelde dig, skal du have en profil på J-Popcon.dk. Hvis du har en fra et tidligere år kan du sagtens bruge den igen. Køb dit medlemskab nu.

Vi vil gerne opfordre alle over 18, til at overveje muligheden for at blive Gopher til næste J-Popcon. Som Gopher deltager du gratis, men lægger til gengæld et stykke arbejde under connen. Det er en hyggelig og til tider udfordrende måde at opleve J-Popcon på, og det giver et indblik i hvordan en convention løber af stablen. Der bliver sørget for sovepladser til alle Gophere, og vi arbejder også på andre tiltag, der vil gøre Gopheropgaven endnu bedre. Vi har en masse spændende nyskabelser på vej til næste con, og de kommer til at kræve flere Gophere, end nogensinde før. Du kan allerede nu tilmelde dig som Gopher. Hvis du er i tvivl, og gerne vil vide mere om opgaverne som Gopher, er du også velkommen til at vente. Der vil senere komme mere information om det, at være Gopher til J-Popcon.