'Sådan Træner Du Din Drage 2' omtale

3. November 2014

Tag på et nyt farefuldt eventyr med Hikke og drager den 13. november, hvor Sådan Træner Du Din Drage 2 udkommer på Blu-ray, 3D Blu-ray og DVD.

Da Hikke og Tandløs opdager en hemmelig isgrotte med vilde drager og en mystisk dragetræner, havner de midt i en voldsom kamp for at redde fremtiden for mennesker og drager.

 

Til J-Popcon 2014 kvalificerede Liv (Liv-is-alive) sig til Euro Cosplay Gathering finalen i Frankrig, med et Sådan Træner Du Din Drage 2 cosplay. Og selvom hun ikke var blandt vinderne i finalen, fortjener hun ros for det vellykkede kostume og den charmerende fortolkning af filmen.

 

Filmen er blandt årets bedste CGI-animerede tegnefilm og sammen med DreamWorks og J-Popcon, kan du vinde Blu-ray udgaven i en konkurrence vi opretter inden udgivelsen.

 

Hold øje med nyhederne her på websiden og J-Popcons officielle Facebook side, så du kan deltage i konkurrencen og muligheden for at vinde filmen til din Blu-ray samling.

 

Udgivelsen indeholder, udover et pænt indhold af ekstramateriale, en helt ny ekstra kortfilm, Dawn of the Dragon Racers. 

Blu-ray indhold:


- Sådan Træner Du Din Drage 2 in High Definition
- Dawn of the Dragon Racers All-New Adventure
- Fishlegs’ Dragon Stats
- Drago’s War Machines
- Berk’s Dragon World
- Hiccup’s Inventions in Flight
- Deleted Scenes
- Still Gallery
- World of DreamWorks Animation

Sådan Træner Du Din Drage 2 BR-cover

Liv Winkelmann-HtTyD2-pic.1

Liv Winkelmann-HtTyD2-pic.2

 

Oprettet af Per Sørensen

 

Dette er den danske trailer. Den engelsksprogede trailer kan ses ved at skifte til den engelske oversættelse oppe i højre hjørne.