ONE OK ROCK koncert i Amager Bio

11. Oktober 2014

Japansk rockfænomen gæster Danmark

Det er ikke hver dag, man får lejlighed til at opleve et af Japans absolut største bands lige nu. Men til december får man muligheden, når ONE OK ROCK spiller i Amager Bio i København.

Siden bandets debut single Naihi Shinso fra 2007 har de været blandt Japans mest populære traditionelle rockbands, og har på den relativt korte tid udgivet intet mindre end 6 albums.

 

I forhold til japans største rockband gennem flere årtier, X Japan, der breder sig over flere genrer indenfor rockmusik, i en ofte pompøs og storladen visuel stil (kaldet Visual kei i Japan), holder ONE OK ROCK sig til en enkel stil, hvor det visuelle er nedtonet til fordel for en hurtigere energisk optræden, tilsat en rå og rebelsk holdning.    

I hjemlandet har de, i løbet de sidste mange år, spillet på stadioner med plads til 100.000 mennesker, men i 2013 viste det sig, at det ikke kun er ovre på den anden side af jorden, at der er kærlighed til ONE OK ROCK; Kvartetten tog på deres første turné udenfor Japan, og alle billetter til de 5 europæiske datoer blev revet væk.

Også i USA er der ild i karrieren, hvor bandet både har været på sin egen headline-tour, men også i sommer har været at finde på Vans Warped Tour, hvor gruppen spillede 18 datoer i nordamerika.

Senere på året er turen altså nået til Danmark, hvor danske fans og almindeligt nysgerrige den 9. december kan opleve det japanske rockfænomen live - for første gang på dansk grund.

ONE OK ROCK pic3

ONE OK ROCK pic1

ONE OK ROCK pic4

ONE OK ROCK pic2

 

Oprettet af Per Sørensen