The Evil Within

4. Oktober 2014

Udviklet af Shinji Mikami (Resident Evil) og det talentfulde team fra Tango Gameworks, The Evil Within er definitionen på ​​et rendyrket survival horror-spil.

Gennemførte omgivelser, gruopvækkende angst og en medrivende handling kombineres for at skabe en troværdig verden fyldt med ​​spænding og uhygge. Med begrænsede ressourcer til din rådighed, kæmper du for at overleve og overvinde frygten i en blanding af handlekraft og rædsel.

Under efterforskningen af et massemord, støder Detektiv Sebastian Castellanos og hans partnere på en mystisk og magtfuld kraft. Efter at have overværet mordet på flere politibetjente falder Sebastian i et baghold og slås bevidstløs.

Da han vågner, befinder han sig i en sindsforvirret verden, hvor hæslige skabninger vandrer blandt de døde. Stillet overfor en ubeskrivelig rædsel og en kamp for overlevelse, begiver Sebastian sig ud på en skræmmende rejse for at opklare, hvad der står bag ondskaben.

The Evil Within udkommer til Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 og PC tirsdag d. 14. oktober i Nordamerika og Europa. For mere information, besøg The Evil Within websiden.

 

Oprettet af Per Sørensen


The Evil Within PS4 cover