Online Eventyr med Fantasy Life

5. September 2014

Tag på opdagelse i den åbne Reveria eventyrverden og del dine oplevelser med vennerne lokalt eller online i Fantasy Life fra LEVEL-5 (Ni No Kuni, Professor Layton, Inazuma Eleven).

 

Link Mode er et online kommunikationsværktøj, som bliver tilgængeligt ved at besøge Guild Office i spillet. Guild Office findes i byen Castele og når funktionen er aktiveret, kan du kontakte venner og udveksle beskeder og tips. I kan også holde hinanden informeret løbende om fremskridt i spillet og sende en hyldest til andre spillere, når visse milepæle er nået.

 

Som spiller kan du gå sammen med op til to venner med enten lokal trådløs forbindelse eller online multiplayer og udforske Reveria. Via online multiplayer er chatfunktion tilgængelig, så I kan kommunikere fx under en jagt eller når I leder efter vigtige genstande. Uanset om du leder efter nogen at bytte genstande med eller hjælp til at bekæmpe monstre, via spillets Exchange Box, kan samarbejdet med venner i multiplayer gøre spiloplevelsen meget større.

 

Fantasy Life understøtter StreetPass, så hold øje med andre spillere, der kan dukke op som borgere i Reveria efter et StreetPass-møde. Bliver du venner med disse medspillere, kan du endda være heldig at modtage nye genstande. Spillet indeholder desuden Snapshots-funktion, hvor du kan tage screenshots med et tryk på START-knappen.

 

Du kan se frem til et lovende episk eventyr, der foregår i verden med golde ørkener, sneklædte bjergtoppe, piratbugter og meget mere, når J-RPG spillet Fantasy Life, med sine dynamiske ”life simulations”-elementer, udkommer i Danmark den 26. september til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS.

 

Oprettet af Per Sørensen


Fantasy Life PAL cover