ECG-gruppe deltagerne 2015

2. Juli 2015

Hvem er I?

 

 

Navn: Louise Eriksen
Alias: Lillyn
Websites: Facebook-Lillyn Cosplay, Instagram-Lillyerik, Twitter-LouEriksen
Alder: 22
Uddannelse: Studerer Multimediedesign
Cosplay erfaring: 6 år (23 kostumer)
Interesser ud over cosplay: Teater, musik og film

 

 

 

Navn: Line Maria Eriksen
Alias: Lupin
Websites: Facebook-Lupin Cosplay
Alder: 28
Uddannelse: Film & TV assistent
Job: Elev inde på Danmarks Radio
Cosplay erfaring: Cosplayet siden efteråret 2008, og har siden da deltaget i mange forskellige shows og lavet en stor variation af kostumer.
Interesser ud over cosplay: Jeg interessere mig primært for skabelsen af film og tv serier, og operer som både kameramand og klipper. Derudover står tegning og gaming næst på ranglisten.

 

 

(Foto af: Michael la-Cour)

 

Hvad tager I med af kostumer?

 

Lillyn

-Mystique fra X-Men Days of future past (human version)

-Daenerys Stormborn fra Games of Thrones

-Kili fra The Hobbit, An Unexpected Journey

 

Lupin

-Fili fra The Hobbit, An Unexpected Journey – akkurat som til kvalifikationen til J-popcon. Dog har jeg har jeg skulle modifiere en masse på kostumet eftersom nogen af detaljerne blev overset og andre dele af kostumet fik en lidt for hurtigt finish. Men dermed har jeg haft rigelig tid til at rette op på de ting som jeg syntes manglede.

Udover dette tager jeg to nye kostumer med. Et til vores introduktions dag, her er der tale om  Margaery Tyrell fra HBO’s Game Of Thrones serie, en karakter som er valgt mest for at matche min søsters valg af karakter fra samme show.

Næst efter har jeg hurtigt fået færdig gjort et semi closet cosplay af Quicksilver fra X-Men: Days Of Futre Past. Vi måtte tage nogle lidt grove beslutninger med hensyn til hvad vi kunne tage med udover Fili & Kili, da disse to kostumer simpelthen både fylder og vejer utrolig meget. Så udover dem, bliver vi nok ikke de mest prangende cosplayers, men det jo sådan det er når man skal have det hele med på en fly rejse.

 

 

(Foto af: Michael la-Cour)

 

Hvad skal I opræde med? Har i ændret noget i forhold til jeres kvalifikation ved J-Popcon?

Lupin: Vi optræder med samme kostumer, eftersom de krævede en helt ufattelig voldsom tid og penge at lave. Samtidig med er vi begge under udannelse, så det at lave to nye kostumer som kunne ligge på ligefod var ganske enkelt umuligt. Vi har måtte skrive meget af actet om, da det ikke er muligt for os at transportere vores store stage prop med ulv og dør i fly til Paris. Det vi selvfølgelig lidt ærgerlige over, men vi syntes selv at vi fandt på et godt alternativ, som vi håber folk til Japan Expo vil nyde lige så meget som vores vidunderlige danske publikum.

 

 

(Foto af: Michael la-Cour)

 

Hvad forventer I af ECG? (Hvad håber du på at få ud af turen?)

Lillyn: Jeg håber at møde nogle passionerede mennesker fra Europa, som nyder at skabe og entertaine mindst lige så meget som min søster og jeg gør. Jeg kan næsten ikke vente med at se hvordan de andres optrædener bliver, og hvad de har fundet på.

Lupin: Jeg har været til ECG før som deltager, og sidste år så heldig at være med som Team Denmarks backstage hjælper. Så jeg kender allerede meget til hvem, hvad og hvordan det hele kommer til at foregå. Der er en helt unik og dejlig stemning til ECG, og det er organiseret på en måde som virkelig apallere til mig. Dermed så har de simpelthen den mest fantastiske cosplay scene, hvor ens kostume virkelig for lov til at stråle. Så jeg ser frem til endnu en uforglemmelig oplevelse, og at give den hele armen med min søster på denne fantastiske cosplay scene, og ikke mindst at møde gamle og nye venner. ECG er nemlig med til at lave nogle helt fantastiske venskaber mellem deltagerne hvilket også er en grund til at connen Japan Expo, er et fedt mødepunkt hvert år for tidligere deltagere.

 

(Foto af Silas: SAKS Photography