J-Popcon 2016: Pokémon!

28. Maj 2015

J-Popcon indtager DGI-byen i ægte Pokémon-stil d. 18-20. marts 2016!

 

Til næste år er det 20 års jubilæet for ”ポケットモンスター赤・緑Poketto Monsutā Aka Midori”, også kendt som Pokémon Rød og Grøn!De to spil udkom i Japan i 1996 og markerede starten på en af Japans største eksportsuccesser, der i dag tæller mere end 11 spillefilm, 12 TV-serie sæsoner, et stadigt voksende Trading Card Game, og over 25 videospil.

 

J-Popcon elsker Pokémon, og vi elsker det Pokémon har betydet for udbredelsen af japansk populærkultur i vesten, fra anime og manga til cosplay og spilkultur, så kom og vær med når vi fejrer jubilæet med manér!

 

Som altid kan du opleve alt det der gør J-Popcon til en fantastisk oplevelse: cosplay, paneler, internationale gæster, workshops, konkurrencer, musik, karaoke, spil og meget mere.

 

Men vi kan allerede nu løfte sløret for et par af de ting du kan opleve, når vi i år sætter fokus på nostalgien i Pokémon Generation I!

 

Kan du finde alle 151 Pokémon gemt rundt omkring på J-Popcon, som vil blive forvandlet til sit helt eget univers med højt græs og vandområder? Tør du besøge vores spøgelsesgrotte til ære for Lavender Town? Kan du slå alle 8 Gym Leaders og samle de eftertragtede emblemer? Har du altid gået med en lille Pokémon trainer i maven og drømt om at blive Pokémon champion i turneringen? Har du en lyst til at designe/tegne nye Pokémon i vores Artist Alley?

 

- så er det til J-Popcon 2016 at du kan få lov til at udleve din drøm!


Pokémon temaet til J-Popcon 2016 afholdes i samarbejde med Bergsala og Nintendo.