Artist Alley 2015 vindere

7. Marts 2015

Tusind tak til alle der besøgte J-Popcons Artist Alley!

Vi er stolte af, at have kunnet præsentere en så stor, flot og velbesøgt kunstner-afdeling til J-Popcon 2015.

Især tak til alle kunstnerne, tegnerne og crafterne der gjorde det til en fantastisk oplevelse for kunstneren Natasha / Nat-Art, at passe Artist Alley området, og være dommer til to ud af de tre Artist Alleys konkurrencer.

Vinderne af J-Popcons Artist Alley konkurrencer:

Bedste Tegnende Kunstner: Amine Amalie Bjerregaard Petersen‏

Amine Amalies meget smukke, unikke og personlige tegninger kan ses på hendes Facebook side.

 

 

Amine: "J-Popcon var en stor oplevelse. Jeg deltog for første gang i Artist Alley, og atmosfæren var meget dejlig og behagelig. Tak til alle, der valgte at kigge forbi."

 

 

 

Vinderen af Bedste Tegnende Kunstner blev fundet af Forlaget Fahrenheit, der bl.a. udgiver den anerkendte mangaka Jiro Taniguchi (Senseis Mappe, Min fars dagbog) i Danmark.

 

Bedste håndværk/craft: Anja Silja Mäkinen

For hendes håndlavede ”mini top-hats” af høj håndværksmæssigt kvalitet samt kreativ opfindsomhed. Hatten med spillekort, inspireret af Alice i Eventyrland, var meget iøjnefaldende. Indtil Anjas håndværk bliver oprettet online, kan hun kontaktes via hendes Facebook side. 

 

 

 

Bedste dekorerede bord: Thea Conner

Hun havde simpelthen medtaget og opsat kraftige grene med bark, som hjørnepinde ud mod publikum, og lagt fine dekorationsblade på bordets dug. Det så både flot og opfindsomt ud. Thea tegner som hobby-kunstner, er glad for at være med til J-Popcon, og kan besøges på hendes Deviant Art side.  

 

 

Vi glæder os til at se alle de kreative sjæle igen til J-Popcon 2016, hvor der igen vil være priser og præmier til de bedste deltagere i Artist Alley.

Anja Silja Mäkinen: Hatte / Bedste Håndværk 2015

 

Oprettet af Per Sørensen / foto af Eurogamer