Mød Unge Spiludviklere og lav et spil

5. Februar 2015

Fra kastestjerner til skrigende laser-ansigter

 

På Unge Spiludvikleres stand i Spilområdet, kan du under J-Popcon være med til at skabe flere spil "live" i løbet af weekenden. Selvom det lyder som en meget kort tidsfrist, så har Unge Spiludviklere masser af erfaring med i posen, og man kan roligt regne med at det bliver en sjov oplevelse.

 

De unge spiludviklere vil denne gang udvikle en lang række mini-spil, som efter J-Popcon bliver overført som download-spil til din mobiltelefon. Søndag eftermiddag vises de færdige spil frem på storskærmen, lige inden afslutningen af J-Popcon

 

Unge Spiludviklere har været med til J-Popcon siden 2010 og alle de tidligere udviklede spil kan afprøves på deres stand. Fra flyvende ninjaer med kastestjerner til skrigende laser-ansigter fra J-Popcons publikum. De er der allesammen og måske genkender du endda dig selv i nogle af spillene.

 

Lad dig inspirere af J-Popcon og overfør dine idéer til spillet.

 

Hvis du har sjove idéer til hvad spillet skal handle om, og vil indtale replikker eller evt. indscannes som cosplay-figur, så er det bare med at kigge forbi, du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på spillene.

Unge Spiludviklere deler gerne ud af deres viden om uafhængige spil og spilbranchen i Danmark generelt. Og hvis man vil lære at udvikle spil og mangler et overblik over uddannelsesmulighederne, så giver de dig både råd og vejledning.

 

Måske gemmer der sig en ny Shigeru Miyamoto (Super Mario) eller Hideo Kojima (Metal Gear Solid) i netop DIG.

 

Oprettet af Per Sørensen